Екип на 37 Градуса йога™

Препоръчваме ви: не практикувайте само при един инструктор. Макар и Програмата да е една, от всеки ще получите нови и различни знания, ще натоварите различни части на тялото, ще обогатите практиката си.
Инструкторите в Студио "37 Градуса йога"™ притежават сертификати за преподаватели. А още по-важното е, че знаят какво правят, преподавайки.

Ася - основател

 


Ася беше човекът, който даде идеята, преди повече от 12 години! Запали ни веднага и ентусиазмът й беше толкова голям, че ни накара на момента да зарежем всичко друго и да създадем заедно единственото студио за хот йога в България. Макар и да не е вече между нас, тя остава двигател на работата ни и една огромна причина да харесваме все повече това, което правим!

Гана - основател, собственик, инструктор

 


Гана е един от основателите и собственик на Студио "37 Градуса йога". Практикува интензивно хот йога от 13 години. Притежава задълбочени познания за състоянието на тялото при висока температура, съчетана с физически упражнения. Стреми се към детайлно обяснение на позите и ефектите от тях. Преди да започне да преподава през 2007 г., тя практикува хот йога пет дни в седмицата в продължение на близо 2 години. Нейни учители са многократната шампионка на България по йога Вера Захариева и Елена Друмева.
Тренирала е фигурно пързаляне.
Родена е в София през 1975г., завършила е Италиански лицей, след това Богословие в СУ "Св. Кл. Охридски". През годините е работила в много печатни издания като редактор, член на Съюза на българските журналисти, уеб дизайнер.

Лили - инструктор

 


Лили практикува хот йога от 12 години. Занимавала се е с много спортове, сред които тае бо, кик бокс, фитнес; танцува. Завършила е рефлексотерапия в Национална спортна академия, както и публична администрация и право. Има познания и по ащанга йога и други йогийски практики.

Жана - инструктор

 


Жана практикува от много години и има познания по хатха, хот, ащанга, мантра, раджа йога и пранаяма, които получава по време на престоя си в ашрами в Индия и от различни йога преподаватели в България и Гърция. Постоянно се обучава и придобива нови знания за различни системи.

Стефан - инструктор

 


"За мен практикуването на древното Хималайско учение на йогите е един от методите, които можем да използваме за опознаване и овладяване на физическите си тела, както и изследване на физиологичните и биохимични процеси, случващи се в тях. За себе си съм достигнал до следната проста формула, която ми помага в живота: Осъзнато контактуване с природата + Осъзнат прием на чиста храна и вода + Овладяване на дихателния процес, съчетано с активно движение = ЖИВОТ..."

Благой Николов - администрация

 

Студиото благодари на своите бивши преподаватели Вера Захариева, Елена Друмева и Веселина Костадинова, както и на Ралица Гроздева, с които само обстоятелствата ни разделиха, за чудесните години прекарани заедно.

 
This template downloaded form free website templates