Резервация на място: само с карта и валидни кредити

 

• Записването и отписването стават оттук до 16:00 часа за класовете от понеделник до петък, а за уикенд класовете - до 10:00.
Системата е автоматично настроена за определените часове - няма да имате резервация, ако се записвате след това. Не анулирате, ако го правите след определеното време! Губите кредит, ако не се отпишете навреме или не дойдете, тъй като мястото се пази за вас и може да върнем друг желаещ. Картата не ви гарантира място, ако не се запишете.

Резервация за
21 МАЙ - 27 МАЙ 2018Доброволно и информирано давам изричното си съгласие личните ми данни ИМЕ и ФАМИЛИЯ да бъдат изпратени и обработени от "37 Градуса йога" ЕООД. Те ще бъдат използвани само за целите на настоящата резервация на място и няма да бъдат предоставяни на трети страни или за други цели.
Горепосочените лични данни ще бъдат съхранявани само докато трае тренировката, за която е изпратена резервацията. С попълване и изпращане на резервационната форма ние приемаме, че Вие изразявате съгласие за обработката на личните Ви данни съобразно закона.


*

Маркирайте, за да анулирате запазен час, напишете име и фамилия и изпратете.

 
This template downloaded form free website templates