Нови клиенти - моля, отделете 5 мин. и прочетете всичко.

 

Заповядайте 20 минути преди започване на класа, за да се ориентирате, регистрирате и да зададете своите въпроси. Моля съобщете, че ИДВАТЕ ЗА ПЪРВИ ПЪТ.
НАПРЕДНАЛИ И НАЧИНАЕЩИ ПРАКТИКУВАТ ЗАЕДНО - НЯМА ОТДЕЛНИ ГРУПИ.

• Вижте картата, за да се ориентирате добре, преди да тръгнете, тъй като улицата ни е доста особена:). Ако сте с автомобил, отделете повече време за паркиране. ВХОДЪТ НА СТУДИОТО Е НА ГЪРБА НА КООПЕРАЦИЯТА, ОТКЪМ ГАРАЖИТЕ.
Препоръчваме ви да сменяте инструкторите и да не практикувате само при един - по този начин, макар и програмата да е една, ще обогатите практиката си, чрез индивидуалните знания и методи на всеки учител.
• 37 Градуса йога™ е подходяща и за дами и за господа, и през лятото и през зимата.
• Можете да заплащате еднократни посещения, но ако практиката ви харесва, можете да закупите карта - тя спестява пари (от 3 до 5.50 лв. на клас, в зависимост от вида си) и дава възможност за запазване на място онлайн. По телефона място не се запазва (освен, при желание, за първото ви посещение).
• Не се допускат деца под 16 г.!

КАК ДА СЕ ПОДГОТВИТЕ ЗА ПЪРВИЯ СИ КЛАС:

 

- Хранете се най-малко два часа преди тренировка.
- Пийте много течности преди да дойдете в клас (без кофеин и алкохол).
- Носете вода за пиене. В студиото също можете да закупите.
- Облечете се с удобни и подходящи дрехи – клин или шорти, потник или тениска. Избягвайте изкуствените материи. Ефектът от практиката ще е по-добър ако сте леко облечени.
- Носете голяма хавлиена кърпа (плажен размер), която да поставите върху йога постелката. Използването й е задължително. Можете да наемете кърпа при нас.
- НЕ е нужно да носите постелка.
- Препоръчително е да не слагате парфюм и лосион за тяло преди клас. Тялото се поти и след приключване на интензивните занимания. Затова избягвайте да запушвате порите с лосиони и др.
- Нормално е като начинаещи да усетите световъртеж или умора. Не се притеснявайте, информирайте инструктора, седнете на земята, отпийте глътка вода и изчакайте неразположението ви да премине.

ЙОГА ЕТИКЕТ:

 

- Не закъснявайте.
- Избягвайте честото влизане и излизане от залата преди започване на класа - пречите на останалите.
- В залата за йога е забранено внасянето на мобилни телефони и други лични вещи.
- Не се допуска практикуващите да поправят други клиенти на студиото - това е единствено право и задължение на инструктора.
- Ако ви се наложи да напуснете залата по време на клас, направете го в подходящо време, в почивките, за да не пречите на останалите. Ако ви се налага да си тръгнете по-рано, информирайте предварително инструктора. Тъй като студиото се заключва с началото на класа, инструкторът ще ви отвори, за да си тръгнете. За да отговори на вашите въпроси инструкторът е на разположение преди и след класа.
- След класа можете да вземете душ. Желателно е да бъдете експедитивни, за да могат да се възползват и останалите клиенти.
- Администрацията на студиото и инструкторите имат право да помолят да напусне всеки, който се държи по начин, който затруднява или застрашава безопасната практика на участващите.

ЗА ВАШАТА БЕЗОПАСНА ПРАКТИКА:

 

Хот Йога не е подходяща за бременни жени, но се препоръчва на опитващите се да забременеят. Могат да практикуват само лица над 16 години, както и хора без сериозни сърдечно-съдови заболявания и нестабилно високо артериално налягане.
Йога има свойството да помага при много хронични болести, но ако страдате от такива, моля, посъветвайте се с личния си лекар или нужния специалист преди да дойдете в клас. Задължително информирайте инструктора за ваши предишни или настоящи заболявания, травми или операции.

This template downloaded form free website templates